Profiel & historie

Als u het heeft over Veevoedingsadviesbureau Nijhof, dan heeft u het over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van voedingsoptimalisatie. Een sterk bedrijf dat gebouwd is op een fundament van kennis uit het vakgebied, of het nu gaat om het samenstellen van mineralensupplementen of het optimaliseren van melkveerantsoenen.

Een eerlijke markt waarin het resultaat van de agrarische ondernemer centraal staat, daar streven wij van Veevoedingsadviesbureau Nijhof naar. Daarom zijn wij onafhankelijk van elke producent of leverancier. Zo kunnen wij u ten alle tijde een eerlijk beeld van de omstandigheden op de markt geven, waardoor u niet alleen de beste resultaten uit uw veestapel haalt, maar tevens kostenbesparend werkt.

In goed overleg met u als opdrachtgever kan er al vaak binnen enkele weken daadwerkelijk resultaat geboekt worden, resulterend in een hoger rendement van uw veestapel en lagere kosten op de inkoop van diervoeders. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te berekenen wat wij voor ù kunnen bereiken.

Zorg voor uw vee,
Veevoedingsadviesbureau Nijhof