Kringloopwijzer

De kringloopwijzer een last of een must. 

Iedere veehouder krijgt de verplichting om met de kringloopwijzer te gaan werken, veel veehouders zien dit als een grote last.
Wij van veevoedingsadviesbureau Nijhof kunnen u deze last goed uit handen nemen en er voor zorgen dat de kringloopwijzer voor u als voordeel gaat werken waar u zelfs een groot financieel voordeel uit kunt halen.

Hoe gaan wij dit gaan doen?
• U als veehouder moet ons gaan machtingen via de onderstaande link:          https://www.dekringloopwijzer.nl/ZuivelNL.Klw.Web/Home/Machtigingen
• Hoe dit verder gaat wordt hier goed in uitgelegd, maar als u tegen problemen aanloopt helpen wij u hierbij ook graag even.

Als de koppeling en machtiging rond is gaan wij er voor zorgen dat de gegevens van het afgelopen jaar hier z.s.m. in verwerkt worden.
Aan de hand van deze gevens gaan wij voor u een concept uitwerken voor komende jaar waarin we uitgaan van wat u in het komende jaar wilt gaan bereiken.
We moeten dus goed weten wat uw doelstelling voor het nieuwe jaar gaat worden, dat is van groot belang.

Aan de hand van uw doelstelling gaan wij een plan van aanpak maken voor het 1e kwartaal maar ook voor het doel waar we op uit willen komen.
• Aan het einde van het 1e kwartaal komen we weer bij u langs en passen het concept aan met de gerealiseerde gevens en voorwaarden.
Als dit gedaan is kunnen we aan hand van deze resultaten zeer globaal zien of we op koers liggen of niet en zo niet waar moeten we dan in gaan bij sturen.

Dit gaan we zo ieder kwartaal doen en aanhand van de prognose weet u zeer goed of u meer of minder mest kunt gaan afvoeren.

Blijft het hier bij, nee.

Als wij de kringloopwijzer voor u gaan beheren, dan horen hier ook bemestingsadviezen en in kuil adviezen bij, immers zeker voor de kringloopwijzer geld een goed begin is het halve werk.
Ook bij deze adviezen wordt gekeken naar doel wat u wilt bereiken.

Tot slot
De kringloopwijzer een last nee, mits u er op tijd mee begint en de kennis in huis heeft of haal anders de juiste adviseurs binnen uw bedrijf die dat wel hebben.
Wij kunnen u er mee helpen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u hier in kunnen betekenen, vul dan het z.s.m het contactformulier. Wacht niet tot het te laat is

Met de onderstaande link komt u terecht op de enigste plek waar de kringloopwijzer in gevuld kan worden:
https://www.dekringloopwijzer.nl/ZuivelNL.Klw.Web/

Meer informatie over dit product?

Wilt u meer informatie ontvangen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.